Bemutatkozás

A Terézváros szívében elhelyezkedő sportlétesítmény egyedülállósága abban rejlik, hogy egyszerre ad otthont az általános iskolások és gimnazisták sportoltatásának a kötelező iskolai testnevelés órák helyszínének biztosításával, valamint az óvodás korú, fiatal és idősebb edzeni vágyó vendégeinek.

SportPont a kötelező iskolai testnevelésben

Hisszük, hogy a rendszeres testmozgás nem csak betegségeket előz meg, javítja az általános kondíciót, fejleszti a koordinációt, az erőt és állóképességet, közösségformáló erővel bír, hanem lelki feltöltődést ad a gyermekeknek, segíti őket a hatékonyabb tanulásban, kreativitásban. Mindez nagy eséllyel elérhető, egy elhivatott testnevelő tanár óravezetése által, azonban fontos, hogy a diákok megfelelő infrastruktúrával rendelkező helyen végezzék a testmozgást.
Ehhez nyújt segítséget tornaszobák biztosításával létesítményünk – igény szerint – a környező iskoláknak. Különböző sporteszközökkel felszerelt 154 és 58 nm-es termeink kiváló helyszínei lehetnek a kötelező mozgásanyag megtanítása mellett a zenés-táncos foglalkozásoknak, s minél több eszközt igyekszünk biztosítani a játékos, örömteli fejlesztéshez. Öltözőinkben kényelmes, tiszta környezetben készülhetnek a gyerekek a testnevelés órára.

SportPont a fitness-ben

A csoportos órák kedvelőinek, s az önállóan edzeni vágyóknak egész nap lehetőségük van a SportPontban mozogni, legyen szó a kisgyermekekről, anyukákról, egyetemista hallgatókról vagy idősebbekről. Az alakformáló aerobik, zumba, funkcionális edzés, pilates, stretching, jóga órák stb. látogatásán kívül a galérián kardiógépeken, vagy akár személyi edző segítségével is tudnak edzeni vendégeink. Emellett csapatsportok űzésére is lehetőséget biztosítunk: röplabdára, tollaslabdára, floorballra és streetballra pályát, pingpongozáshoz asztalokat lehet bérelni.

Várunk a SportPontban!

Munkatársaink:

 

Leposa Milán
Ecsedy Endréné
Rácz Fanni
Tormás Judit
Kecskeméti Anett

Ahol élmény az egészség!