Terézvárosiak napja -„Fut6”

Múltidéző közösségi tekergőzés a Terézvárosiak Napján

Időpont: 2019. június 6. (csütörtök) 17.30
Indulási és érkezési helyszín: Hunyadi tér

A programmal csatlakozunk a „Budapest 2019 Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz.

Az esemény célja:

Jó hangulatú, kulturális élménnyel tarkított sportesemény lebonyolítása, az aktív életmód, az egészséges életvitel, valamint a görkorcsolyázás és a futás népszerűsítésére. Rendezvényünkre szeretettel várjuk a terézvárosi gyerekeket és felnőtteket, a Terézvárosban tanulókat és dolgozókat, valamint az összes terézvárosi amatőr, műkedvelő, hobbi futót és görkorcsolyázót.


A közel 6 kilométeres múltidéző megmozdulás lényege nem a versenyzés és a képességek összemérése, hanem a kijelölt táv együttes teljesítése, miközben a résztvevők helytörténeti/kulturális ismereteket is szerezhetnek.


A résztvevőket a teljesítményszintjük szerint kialakított 30 fős csoportokban indítjuk.


A rendezvényt ajánljuk azoknak,
…akiket nemcsak a verseny, hanem a környék megismerése is érdekli,
…akik szeretnék átélni a közösség összetartó erejét,
…akik csak úgy jól szeretnék érezni magukat és gyönyörű helyszíneken szeretnének futni.


A nevezés kezdete: 2019. május 6-tól (hétfő) a nevezési űrlap kitöltésével.

Nevezési határidő: 2019. május 31. (péntek) 24.00

Nevezhetnek: Terézvárosi gyerekek, felnőttek, illetve a Terézvárosban tanulók, dolgozók. Nevezni lehet egyénileg vagy csoportosan!

Az együttesen benevezett iskolai és munkahelyi csapatokat is teljesítményszintjük szerint soroljuk be a 30 fős csoportokba. Ezért kérjük, hogy igyekezzenek a csapatokat közel azonos szintű sportolókból összeállítani!

A beérkezett nevezések összesítése és a csoportok összeállítása után a jelentkezőket e-mailben értesítjük, így az indulás előtti regisztrációnál már mindenki tudni fogja a saját csoportja színét és indítási idejét.

Nevezési korlátozások: A biztonságos lebonyolítás érdekében az eseményre max. 200 fő nevezését tudjuk elfogadni. Helyszíni nevezésre csak korlátozott mértékben van lehetőség, és csakis abban az esetben, amennyiben a 200 fős limitet nem érjük el a nevezési határidő zárásáig!

Az esemény ideje alatt az indulók részére csomagmegőrzést és átöltözési lehetőséget biztosítunk az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben.